Naujienos

2020-04-29

Kviečiame susipažinti su Paberžės transformatorių pastotės rekonstrukcijos techniniu projektu

Įgyvendinant projektą „110-35-10 kV Paberžės TP110 kV skirstyklos rekonstravimas“ visuomenė kviečiama susipažinti su projektiniais sprendiniais ir teikti pasiūlymus.
Paberžės transformatorių pastotės skirstyklos rekonstrukcijos projektą parengė UAB „HOLO PROJECTS“, projekto tikslas – skirstyklos įrangos atnaujinimas. Su projektiniais sprendiniais susipažinti galima Vilniaus rajono savivaldybėje, adresu: Rinktinės g. 50, Vilnius.
Planuojama, kad skirstyklos rekonstrukcija ne tik didins elektros perdavimo patikimumą Vilniaus regione, bet ir mažins eksploatacines sąnaudas ateityje. Savoms reikmėms bus dalinai naudojama ekologiškesnė saulės elektrinės pagaminta energija – tam šioje pastotėje planuojama įrengti saulės kolektorių. 
Nuosekliai atnaujindamas perdavimo tinklą, „Litgrid“ užtikrina nenutrūkstamą elektros tiekimą vartotojams, aukštesnę perdavimo paslaugų kokybę bei tausoja aplinką.
Investicijos į šį perdavimo tinklo modernizavimo projektą siekia 2,2 mln. Eur (be PVM). Projektas yra iš dalies finansuojamas Europos Sąjungos fondų lėšomis.
Projekto rengėjas: UAB „HOLO projects“, informaciją apie projektą teikia: Lukas Bačiauskas, 868231307, [email protected] Supažinti su techniniu projektu galima L. Zamenhofo g. 5, Vilnius.
Susipažinti su techniniu projektu galima iki š. m. balandžio 25 d.